CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un Estiu Jove participatiu i responsable

Un Estiu Jove participatiu i responsable

06/08/2021

Al llarg del juliol, el departament municipal de Joventut i el jovent organitzador de les propostes dels pressupostos Kosmos 2021 han promogut diverses activitats lúdiques i solidàries que han tingut un total de 643 usos i que han seguit tots els protocols de prevenció de la Covid-19.

Tot i les limitacions de la pandèmia, el departament municipal de Joventut ha mantingut una programació d’activitats d’estiu per a tots els gustos i adaptada a les mesures sanitàries.

Durant el mes de juliol, l’equip del departament i el jovent que va proposar les activitats dels pressupostos participatius Kosmos 2021 incloses a l’estiu han treballat colze a colze per oferir propostes d’oci segures. En total hi ha hagut 643 usos a les activitats realitzades.

Entre elles hi ha hagut les tres darreres actuacions del cicle de concerts solidaris al Centre Juvenil Sputnik, amb els grups La Fera, La Social Disfunktion, Zesc i Jazzwoman i a favor d’entitats solidàries. Més de 300 persones han assistit als espectacles, que van començar el 6 de juny amb el xou de Ketekalles i que han estat complementats amb xerrades sobre temes com els conflictes a Colòmbia i el Sàhara.

A banda de la música, els i les joves han tingut a disposició una proposta de lleure formada per l’Espai Jove d’Estiu i les sortides setmanals de l’Estiu Jove, amb 146 usos. L’escalada aquàtica de Blanes, el Tibidabo, Waterworld i Calafell Slide han estat les destinacions triades.

Per Sant Joan no ha pogut faltar una de les activitats més emblemàtiques entre el jovent, la baixada de carretons, que ha mobilitzat una trentena de persones, així com el III Show Stars. A més, per primera vegada, el grup motor del Túnel del Terror ha celebrat un espectacle d’estiu al Turó del Pedró sota el nom La Vall Fosca, amb 165 assistents.

Malgrat tot, l’evolució de la pandèmia ha fet que el departament hagi posposat altres de les propostes previstes com l’acampada a Can Masferrer i el III Urban Art Festival. Aviat anunciaran noves dates per a les activitats.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També podeu seguir el departament als seus perfils d’InstagramTwitter Facebook.

Arxivat a: Joventut
Façana del Centre Juvenil Sputnik
Espai Jove d'Estiu a la plaça de Pau Picasso
Actuació del grup ZESC, dins del cicle de concerts solidaris dels pressupostos Kosmos 2021.
Baixada de carretons de Sant Joan 2021
El Túnel del Terror La Vall Fosca ha tingut lloc al Turó del Pedró
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona