CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tota l'oferta d'extraescolars a un clic

Tota l'oferta d'extraescolars a un clic

21/07/2021

Per primera vegada l'oferta d'activitats extraescolars que es desenvolupen a Montornès ha quedat recollida en un catàleg consultable al web municipal. Per al curs vinent hi ha 137 propostes, algunes de les quals són obertes a infants d'escoles diferents.

L'Ajuntament, en col·laboració amb les AMPA, entitats, equipaments i acadèmies del poble, ha elaborat un catàleg que, per primera vegada, recull tota l'oferta d'activitats extraescolars disponibles al municipi durant el curs. N'hi ha 137 organitzades en set àmbits: esport, activitats familiars, ciència i tecnologia, idiomes, reforç educatiu, arts, i lleure i participació.

El nou catàleg és interactiu i s'hi pot accedir des de l'àmbit d'educació d'aquest web

Activitats obertes a infants d'altres escoles

En paral·lel a l'elaboració del catàleg, les AMPA ha programat una oferta coordinada entre tots els centres que, com a novetat, el curs vinent inclourà algunes propostes obertes a qualsevol infant del municipi amb independència de l’escola on estudiï. Cada AMPA ofereix de dues a quatre activitats obertes tant per a educació infantil com per a primària.

Per participar-hi només cal ser soci d'alguna AMPA. La inscripció es pot fer a l'AMPA de la mateixa escola o bé a l'AMPA on es fa l'activitat.

Entre les activitats obertes hi ha robòtica, educació emocional, estimulació de la parla, contacontes en anglès, dibuix, fang i pintura, creació d’audiovisuals i "zumba kids".

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Disponible a www.montornes.cat/educacio
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona