CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria d’ajuts per a les entitats esportives i per a infants i joves de 3 a 18 anys

Convocatòria d’ajuts per a les entitats esportives i per a infants i joves de 3 a 18 anys

30/06/2021

El termini de sol·licituds de subvencions a entitats es perllongarà fins al 7 de juliol. Els ajuts per a infants i joves es podran demanar fins al 22 de juliol. En total s'hi destinaran 69.400 euros.

L'Ajuntament ha obert les dues convocatòries d'ajuts anuals més destacades per al manteniment i promoció de l'esport local: subvencions per a les entitats esportives, i ajuts a infants i joves de 3 a 18 anys per a la pràctica de l'esport.

Les subvencions a les entitats esportives sense ànim de lucre del poble arriben als 57.400 euros.

Les bases segueixen la línia iniciada l'any passat amb subvencions per a equips sencers integrats per persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. També es continua amb la promoció dels equips femenins i de la presència de les dones a les juntes directives de les entitats. Un altre dels objectius és ajudar a la programació d'accions formatives, cursos, tallers, clínics, jornades i xerrades que facilitin als membres de les entitats (directius, cossos tècnics, famílies, etc.) desenvolupar les seves funcions.

El termini de presentació de sol·licituds per als ajuts a entitats esportives sense ànim de lucre finalitzarà el 7 de juliol. En l'enllaç adjunt hi ha la informació corresponent.

Pel que fa als ajuts per a infants i joves, l'Ajuntament hi destinarà 12.000 euros. L'objectiu és facilitar al màxim l’accés a les activitats que organitzen les entitats a les famílies que tenen més dificultats econòmiques. La convocatòria s'adreça a infants i joves nascuts/des entre el 2003 i el 2013 (ambdós inclosos) i empadronats/es a Montornès.

Serà subvencionable el cost parcial fins al 60% o excepcionalment el total de les quotes de participació fixades per cada entitat en una de les activitats esportives que organitzen.

Les sol·licituds d'ajuts per a activitats esportives per a infants de 3 a 18 anys es podran presentar fins al 22 de juliol. En l'enllaç adjunt hi ha la informació corresponent.

Arxivat a: Esports
Entrenaments al camp de futbol amb el Club Futbol Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona