CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Petanca Sant Sadurní, organitzador i campió del primer torneig comarcal a Montornès

08/06/2021

Un total de 20 equips de petanca catalans s'han reunit aquest dissabte a les pistes municipals de petanca per disputar el Torneig sènior oficial del Club Petanca Sant Sadurní. L'equip local ha acabat la jornada com a primer classificat.

Per primera vegada, Montornès ha acollit un torneig sènior oficial de petanca. La trobada ha tingut lloc aquest dissabte a les pistes municipals de petanca i ha reunit 80 jugadors de 20 equips de la comarca i rodalies.

El Club Petanca Sant Sadurní, a més de ser l'amfitrió de la competició, ha aconseguit proclamar-se campió, seguit del Club Petanca Llinars i del Club Petanca Sants.

El torneig va començar a les 8.30 h del matí i es va allargar fins al vespre. Seguint totes les mesures de seguretat, es va habilitar una zona per al públic.

Arxivat a: Esports