CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les biblioteques catalanes, unides amb el nou catàleg Atena

Les biblioteques catalanes, unides amb el nou catàleg Atena

06/05/2021

El servei ha entrat en funcionament en els darrers dies i unifica els catàlegs de les 227 biblioteques i els 10 bibliobusos de la Diputació de Barcelona amb els dels equipaments de Girona, Tarragona i Lleida.

La Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona ha crescut encara més amb la posada en marxa del catàleg Atena.

Des de fa uns dies la ciutadania pot accedir al nou servei, que aglutina els fons bibliogràfics de les 227 biblioteques i els 10 bibliobusos de la Diputació de Barcelona amb els recursos de les biblioteques públiques de Girona, Tarragona i Lleida.

D’aquesta manera, les persones usuàries poden consultar amb una sola cerca el fons de qualsevol biblioteca o bibliobús de Catalunya i demanar en préstec materials que, en cas d’estar disponibles, arribaran a l’equipament del seu municipi.

Així, la ciutadania pot accedir amb major facilitat a més d’1.200.000 títols diferents i a més de 15 milions de documents.

La XBM de la Diputació de Barcelona dona servei al 98 % de la població de Barcelona i té un fons de 10 milions de documents. Hi ha més de 2,7 milions d’usuaris amb carnet que fan ús de la xarxa.

Arxivat a: Cultura i festes
Logotip del nou servei Atena
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona