CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Casal de Vacances, la millor manera de gaudir de l’estiu

Casal de Vacances, la millor manera de gaudir de l’estiu

23/04/2021

Els tradicionals casals municipals d’estiu i esportiu estrenen un nou format unificat amb propostes lúdiques i esportives. El 29 i 30 d’abril a les 18 h es faran sessions informatives telemàtiques. Per assistir-hi cal inscriure’s al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Un any més, l’Ajuntament aposta per oferir activitats inclusives, educatives, esportives i de lleure per als infants del poble durant l’estiu.

Enguany la proposta és un Casal de Vacances amb un format unificat que aglutina el millor dels antics casals d’estiu i esportiu. Es desenvoluparà del 28 de juny al 30 de juliol, a les escoles Can Parera, Mogent i Palau d’Ametlla, i a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes, en horari de 9 a 13 h. També hi haurà serveis optatius d’acollida, de 7.30 a 9 h i de menjador, de 13 a 15.30 h.

El nou casal ofereix propostes a mida que incorporen la pràctica transversal d’esports tradicionals, amb altres alternatius i inclusius, modalitats relacionades amb la salut i activitats amb un caire més artístic i creatiu, tot plegat orientat a generar una experiència molt vivencial. També amb sortides i piscina.

Valors i inclusió en la base del projecte

El centre d’interès del casal seran els Jocs Olímpics, que permetran treballar valors com el respecte, el joc net, la satisfacció de l’esforç, la cerca de l’excel·lència, i l’equilibri entre la voluntat, el cos i la ment.

El projecte pedagògic torna a estar obert a infants amb necessitats específiques i amb diversitat funcional. Un any més, es compta amb la Fundació Probitas que col·labora en la provisió de vetlladors/es i en l’atorgament de  beques menjador.

El 29 i 30 d’abril a les 18 h es faran sessions informatives telemàtiques sobre el casal. Per assistir-hi cal inscriure’s al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Infància
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona