CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més propostes formatives de l'OPEC per afavorir la inserció laboral

Més propostes formatives de l'OPEC per afavorir la inserció laboral

19/02/2021

Aquest mes de febrer s'han posat en marxa diverses accions formatives impulsades pel departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç amb el suport econòmic del SOC. Durant el mes de març s'iniciaran altres formacions dedicades específicament a dones.

El departament municipal d'Ocupació ja ha engegat els cursos i sessions que es duran a terme enguany comptant amb les subvencions del SOC, mitjançant la convocatòria treball als barris 2020.

A principis de febrer, una quinzena de persones van començar un curs telemàtic de 100 hores d’administració bàsica. La formació inclou una part de treball teòric en línia, i una altra de pràctic, a partir d'exercicis.

En els darrers dies, també ha començat un curs d’auxiliar de gestió de residus de 80 hores. A l'entorn de 20 persones segueixen la formació que també es duu a terme de manera telemàtica. Les persones que superin el curs amb èxit podran presentar-se al procés de selecció d’un pla d’ocupació de 6 mesos. Es convocaran 7 llocs de treball.  

Emprenedoria i formació específica per a dones

Seguint la línia d'actuació dels darrers anys, l'1 de març s'iniciarà una acció formativa de 240 hores sobre emprenedoria social. La formació també duu associat un pla d’Ocupació de 6 mesos per treballar en l’Àrea d'Acció Social. Es convocaran 5 llocs de treball. 

D'altra banda, el 8 de març, coincidint amb el Dia de la dona, començarà una formació per incrementar les possibilitats de les dones d'optar a llocs de treball que requereixin el carnet de conduir. La formació, subvencionada per l'Ajuntament,  es realitzarà amb la col·laboració de l’autoescola Athena. L'objectiu és que les participants puguin presentar-se després de Setmana Santa a l'examen teòric que dona accés al carnet de conduir. 

Material cedit i en préstec per poder seguir la formació 

L'Ajuntament ha cedit en préstec 7 ordinadors portàtils perquè les persones que no en tenen puguin seguir les accions formatives. Aquests ordinadors han estat donats per l’empresa , SNORKEL SPAIN SLU. Quan finalitzi la formació seran retornats per a que altres persones els puguin fer servir. L'Ajuntament també cedeix els ordinadors que hi ha a  les aules de l’equipament del carrer Sant Isidre a aquelles persones que no tenen connexió a Internet a casa. 

Properament també s'iniciaran noves accions formatives en Noves Tecnologies, Missatgeria i paqueteria, i Atenció al Client. Les persones interessades a participar-hi, es poden posar en contacte amb l'OPEC.

 

Arxivat a: Ocupació
Formació en línia seguida des dels equips que l'Ajuntament posa a disposició al carrer de Sant Isidre
Participants en la formació del curs de gestió de residus
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona