CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > María López assoleix el primer bronze de l'any per al Club Karate Montornès a la Lliga Nacional

María López assoleix el primer bronze de l'any per al Club Karate Montornès a la Lliga Nacional

19/01/2021

La karateca María López ha aconseguit la tercera posició en kata sènior a la primera fase de la Lliga Nacional, celebrada aquest cap de setmana a Alacant. Usama Karach, també del Montornès, va tancar el 2020 amb un bronze al Campionat d'Espanya, concretament en kata juvenil.

El Club Karate Montornès acabava l'any passat amb diverses medalles obtingudes a competicions nacionals i ara ha encetat el calendari esportiu amb nous reconeixements.

María López ha firmat el primer podi del 2021 amb un bronze que ha guanyat a la primera fase de la Lliga Nacional, disputada entre el 16 i el 17 de gener a Alacant. L'ha obtingut per la seva participació en la categoria kata sènior.

A més de López, altres quatre esportistes del Montornès s'han desplaçat fins a la capital de província. Es tracta d'Axel Herrera, Mara Hernández, Lluna Herrera i Teresa López.

Usama Karach, també magnífic

Només una setmana després d'acabar en tercera posició a la final de la Lliga Nacional, Usama Karach va revalidar la medalla de bronze, aquesta vegada en el Campionat d'Espanya celebrat entre el 18 i el 20 de desembre a Guadalajara. L'any passat, el montornesenc s'estrenava en la categoria juvenil i els resultats proven que s'ha adaptat prou bé a la nova franja.

(adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
María López competint a la Lliga Nacional (imatge: RFEK)
María López, Lluna Herrera, Mara Hernández i Teresa López en un moment de la competició a la Lliga Nacional (imatge: Club Karate Montornès)
Axel Herrera en un moment de la competició a la Lliga Nacional (imatge: Club Karate Montornès)
Usama Karach al Campionat d'Espanya del desembre (imatge: RFEK)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona