CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El SIAD, reactivat amb l’inici del curs

El SIAD, reactivat amb l’inici del curs

04/09/2020

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Montornès recuperarà l'atenció en línia el 7 de setembre. Les persones que necessitin suport psicològic o jurídic poden trucar al 660 277 470, així com enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ara que comença el setembre, el departament municipal de Polítiques d’Igualtat torna a posar en marxa les seves línies d’actuació.

És el cas del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Montornès, que reprendrà l’activitat el 7 de setembre. De manera gratuïta, individual i confidencial, ofereix atenció especialitzada a les veïnes, en tots els àmbits relacionats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar.

La iniciativa està especialment adreçada a les dones que pateixen o han patit violència masclista i pretén contribuir a la reducció de les discriminacions envers el col·lectiu.

El SIAD disposa dels serveis de primera acollida, atenció psicològica per a les dones i els seus fills i filles, i assessorament jurídic.

Mentre duri la crisi sanitària, l’atenció es duu a terme de manera telefònica i per WhatsApp (660 277 470). També hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L’horari del servei és de dilluns a divendres, de 9 a 15 h.

Més d’un centenar d’actuacions durant el confinament

Entre el 14 de març i el 22 de maig el SIAD de Montornès va atendre 47 dones, un 80 % més que durant el mateix període de l’any passat. La majoria de les consultes rebudes estaven relacionades amb la necessitat d’atenció psicològica i per part dels Serveis Socials. 

Arxivat a: Igualtat
Un moment de l'acte del Dia Internacional contra la Violència Masclista de l'any passat a Montornès
.
Destacat Violència masclista COVID19
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona