CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > ATENCIÓ - ACTUALITZACIÓ - Ajuda'ns a confeccionar material sanitari per a l'Hospital Asil de Granollers: bates i pantalles transparents

ATENCIÓ - ACTUALITZACIÓ - Ajuda'ns a confeccionar material sanitari per a l'Hospital Asil de Granollers: bates i pantalles transparents

26/03/2020

L'hospital ha comunicat que ja no necessita més mascaretes casolanes. Es demana l'elaboració de bates i pantalles transparents. L'Ajuntament centralitzarà l'entrega de tot el que es faci a Montornès. El material elaborat es pot lliurar a les farmàcies Moreno (Av. de l'Onze de Setembre, 38), Balcells (c. del Riu Mogent, 7) i Sempere (c. de Federico Garcia Lorca, 4).

Montornès s'ha afegit en els darrers dies a la campanya de recollida de materials sanitaris per a l'Hospital Asil de Granollers. Es demanen bates i pantalles transparents.

En els enllaços adjunts trobareu els vídeos tutorials que facilita el propi hospital per a la confecció del material. Per fer les bates es poden utilitzar bosses d’escombraries de dues mides (la més gran i la mitjana). Les pantalles facials, es poden confeccionar amb portafolis transparents.

MOLT IMPORTANT: Cal elaborar tot el material amb les màximes condicions d’higiene (sempre després de rentar-se les mans, i amb mascareta, si és possible).

Un cop fetes les peces cal embolicar-les en paquets de 10 unitats i marcar la data d’elaboració a l’exterior de cada paquet perquè es pugui saber quants dies fa que està fet.

A continuació es poden lliurar a:

  • Farmàcia Moreno, a l'avinguda de l'Onze de Setembre, 38
  • Farmàcia Sempere, al carrer de Federico Garcia Lorca, 4
  • Farmàcia Balcells, al carrer del Riu Mogent, 7

L’Ajuntament de Montornès del Vallès centralitzarà l’entrega de tot el material assistencial que s’elabori al municipi.

Si algú disposa de material i el vol oferir a altres persones del municipi ho pot comunicar enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Durant els propers dies, continuarem els contactes amb l'Hospital, les persones voluntàries i empreses subministradores de material. Seguiu els canals de comunicació de l’Ajuntament per tal de conèixer qualsevol novetat relacionada amb aquest projecte.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
Tutorials a Vimeo sobre l'elaboració del material sanitariaterial sanitari
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona