CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els vins de la DO Alella també a Montornès

Els vins de la DO Alella també a Montornès

15/10/2019

El 25 d’octubre es durà a terme un tast de vins de la DO Alella a la Masia El Molí, en el marc de l'Enotast promogut pel Consorci Enoturístic de la DO Alella

Per tercer any consecutiu, Montornès acollirà la darrera cita gastronòmica de l’Enotast en què han participat els municipis amb vins i caves que comparteixen la Denominació d'Origen Alella. 

Es tracta d’un programa que es desenvolupa anualment i enguany va començar el mes març a Montgat i ha passat per Arenys de Munt, Tiana, Granollers i Argentona entre d’altres. Ara arriba a Montornès amb un tast de vins amb maridatge que es realitzarà el 25 d’octubre a les 19 h a l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, a la Masia El Molí (av. D’Icària 7).

A l’Enotast es podrà degustar tres vins i un escumós de la DO Alella que es maridaran amb propostes gastronòmiques elaborades per alumnes de l'escola. Hi podran participar fins a 25 persones. El preu de l'activitat és de 7 € que caldrà abonar el mateix dia del tast. Les inscripcions es poden formalitzar al portal entrades.montornes.cat 

L'activitat està organitzada per l'Ajuntament de Montornès amb la col·laboració del Consorci Enoturístic de la DO Alella i l'Institut Marta Mata.

Arxivat a: Cultura i festes
Un moment de l'activitat (imatge d'arxiu)
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona