CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes busca relats guanyadors

El VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes busca relats guanyadors

23/08/2019

Fins al 18 d'octubre, la ciutadania d'arreu del món pot presentar les seves obres a aquest concurs de caràcter biennal. El certamen està dotat amb un premi de 350 euros per al microconte guanyador i un accèssit de 150 euros.

Per vuitè cop, l'Oficina de Català de Montornès i l'Ajuntament han posat en marxa el Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. Es tracta d'un concurs de caràcter biennal que està adreçat a majors de 16 anys i que pretén promoure la sensibilitat per l'art, el gust per les lletres i l'ús de la llengua catalana.

Com a requisits, els relats han d'estar escrits en llengua catalana i no poden sobrepassar els 750 caràcters amb espais. La temàtica de les obres és lliure.

Per participar-hi cal enviar els textos a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al 18 d'octubre a les 23.59 h.

Com és habitual, l'organització premiarà el relat guanyador amb 350 euros i un accèssit amb 150.

Els microcontes, un dels protagonistes de les Festes de Tardor

Les festes en honor al patró de Montornès, Sant Sadurní, tornaran a ser el marc del lliurament de guardons del concurs i, segons les previsions, l'acte se celebrarà el 28 de novembre.

La gala inclourà la lectura d'alguns dels microcontes participants que proposi el jurat i comptarà amb l'escenificació dels relats guanyadors de l'edició de 2017 a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. Enguany representaran els textos Confessions, de Carles Castell, i L'instant, de Maria Aulinas.

 

Arxivat a: Cultura i festes
Un moment de l'acte de lliurament de guardons del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes (2017)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona