CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tornen les "Nits d'estiu a la romana"

Tornen les "Nits d'estiu a la romana"

01/07/2019

Teatre, música, literatura i gastronomia romana conformen l'oferta de les “Nits d’estiu a la romana” que se celebraran aquest mes de juliol al jaciment romà Mons Observans.

Aquest dissabte dia 6, a les 20 h comencen les "Nits d’estiu a la romana" a Mons Observans. El tret de sortida serà musical amb el concert "Fills de les muses" a càrrec del baríton Oriol Mallart i la pianista Viviana Salisi.

El dijous 11 de juliol, la proposta és literària i històrica, amb la presentació de la novel·la “El Falcó del comte”, per part de la seva autora Assumpció Cantalozella. La sessió començarà a les 19.30 h amb una  teatralització d’episodis de la novel·la a càrrec de l’actriu Elena Codó.

El teatre arriba a la programació de la mà de la Companyia Frec a Frec i la representació de la comèdia de ciència ficció Tempus fugit. Es podrà veure els dies 12 i 13 a les 19.30 h.

La programació es tancarà el 20 de juliol amb el ja tradicional convivium, un sopar degustació de cuina romana acompanyat d’una visita teatralitzada nocturna al jaciment.

Informació i inscripcions a: www.monsobservans.cat

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Nits d'estiu a la romana 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona