CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comiat als regidors i regidores que no opten a la reelecció

Comiat als regidors i regidores que no opten a la reelecció

03/05/2019

En el darrer Ple ordinari del mandat s'ha homenatjat cinc regidors i regidores que no repetiran en el proper mandat. Es tracta de M. José Figuera, Helena Ollé i Juan Ángel Moreno d'ICV-EUiA, de Marta Bailón del PSC i de Josep Maria Lecina, del grup municipal de CiU.

El Ple de l'Ajuntament va retre ahir un emotiu homenatge als cinc regidors i regidores que no opten a la reelecció perquè no estan inclosos com a titulars en cap de les llistes que concorren a les eleccions municipals del 26 de maig. És el cas de M. José Figuera d'ICV-EUiA, regidora a l'Ajuntament des de 2007 i en el govern, des de 2011. També el 2007 va accedir a l'Ajuntament com a regidora Marta Bailón, del PSC que va governar fins al 2011 i que els dos darrers mandats ha estat regidora a l'oposició. El regidor més veterà que deixa el càrrec és Josep María Lecina que sota les sigles de CiU va passar per l'Ajuntament en dues etapes diferents, entre 1995 i 2007, i, novament des de 2011 fins a l'actualitat. En el seu cas, sí que formarà part d'una llista, però tancant-la de forma simbòlica.

Els càrrecs electes menys antics que deixen la política activa a l'Ajuntament són del grup municipal d'ICV-EUiA. Es tracta d'Helena Ollé que va accedir al càrrec el 2016 per substituir Maria Rosa Vinyallonga  i Juan Ángel Moreno que es va incorporar al govern local el setembre de 2018 donant relleu a Miguel Ángel Bueno.

Com és tradició, tots han rebut una estatueta dels gegants de Montornès, menys Josep Maria Lecina a qui, després de dues etapes al consistori, se li ha lliurat una reproducció en miniatura del Terminus Augustalis.  

Arxivat a: Ajuntament
Josep M. Lecina, Helena Ollé, Marta Bailón, M. José Figuera i Juan Ángel Moreno
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona