CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions per a la II Mostra d'entitats

Inscripcions per a la II Mostra d'entitats

23/04/2019

Les entitats i associacions que vulguin participar a la mostra tenen temps d'apuntar-s'hi fins al 10 de maig. La II Mostra d'entitats de Montornès se celebrarà el 9 de juny de 10 a 14 h a la plaça de Pau Picasso.

En els darrers dies s'ha obert el termini d'inscripcions per participar en la II Mostra d'entitats de Montornès. El 9 d'abril una desena d'entitats van fer la primera trobada organitzativa de l'esdeveniment que serà un gran aparador de la vida associativa local. L'objectiu és que tothom conegui les propostes que des del voluntariat fan de Montornès un poble tan actiu.

Les entitats que ho desitgin poden participar en la mostra muntant una carpa, organitzant alguna activitat o taller, o bé fent-se càrrec d'alguna prova en la Gran Gimcana que s'està preparant. 

Per participar en la II Mostra d'entitats cal emplenar el formulari adjunt i dur-lo a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé enviar-lo al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) El termini d'inscripcions romandrà obert fins al 10 de maig.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Mostra d'entitats 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona