CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions generals 2019

Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions generals 2019

11/03/2019

De l'11 al 18 de març, ambdós inclosos, romandrà obert el termini d’exposició pública de les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les eleccions generals que se celebraran el 28 d'abril.

Les llistes provisionals corresponen al cens tancat a 1 de gener de 2019, és a dir, inclouen les variacions padronals fins al 28 de desembre de 2018, i corresponen al cens electoral d’espanyols residents (CER) i al cens electoral d’espanyols residents absents (CERA).

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un servei de consulta de les llistes a lOficina d'Atenció Ciutadana (avinguda de la Llibertat, 2), de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i els dimarts i els dijous també de 17 a 19 h. La consulta l’haurà de formular la mateixa persona interessada prèvia identificació mitjançant qualsevol dels documents vàlids a tal efecte (DNI, passaport, permís de conducció). Els documents han de ser originals.

L'Oficina del Cens Electoral remetrà una targeta censal a tots els electors, entre l'1 i el 9 d'abril, informant-los de la Secció, Mesa i Col·legi electoral en què els correspon votar.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona