CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les famílies, més a prop del RAI ESO

Les famílies, més a prop del RAI ESO

01/03/2019

El programa de Reforç Alimentari Infantil RAI ESO, que es desenvolupa a Montornès amb el suport de la fundació Probitas, ha incorporat enguany diverses novetats, entre les quals, la realització d'activitats participatives trimestrals per estrènyer llaços amb les famílies.

Els pares i mares participen aquest curs d'una manera més propera en les activitats del projecte RAI ESO. El programa s'adreça a un grup de 25 estudiants de secundària dels dos instituts del poble que, cada dia, assisteixen al menjador de l'Institut Vinyes Velles i reben suport socioeducatiu. Enguany, per primera vegada, s'han programat dinars trimestrals en què participen les famílies. El primer es va fer al desembre i les famílies van col·laborar aportant plats tradicionals del món i compartint-los amb la resta. La trobada també va servir per donar a conèixer a les famílies com passen els migdies els seus fills i filles, i establir relació amb l'equip educador. La propera trobada es durà a terme al març. Es preveu que pares, mares i alumnes recullin plegats els fruits de l’hort que els nois i noies treballen durant tot el trimestre.

Molt més que dinars saludables

El RAI ESO es planteja com un servei integral que garanteix als infants i joves que hi participen un àpat sa, i els permet treballar hàbits alimentaris i de vida saludables. Un cop han dinat, els participants realitzen reforç escolar i educatiu, tallers d’habilitats personals d’acord amb les necessitats de cadascú i activitats d’oci i esportives, entre d’altres.

Durant l'any duen a terme sortides i desenvolupen experiències d'intercanvi amb altres col·lectius com la gent gran. També reben la visita periòdicament de grups i esportistes d'elit amb qui comparteixen un dinar. Properament també s'ha previst la incorporació d'altres activitats com sessions de natació a la piscina coberta del CEM Les Vernedes.

Les activitats del RAI ESO, que es coordinen des del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, estan dinamitzades per l'Associació REIR i són possibles gràcies al suport de la Fundació Probitas.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut, Serveis Socials
Activitat familiar al RAI ESO (desembre 2018)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona