CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Nova edició formativa del programa "Les entitats al dia"

Nova edició formativa del programa "Les entitats al dia"

20/02/2019

El mes de març es posarà en marxa una nova edició de la vessant formativa inclosa en el programa "Les entitats al dia" que l'Ajuntament ofereix a les entitats i associacions locals. Enguany s'impartirà formació en els àmbits de la cooperació, la igualtat i la gestió econòmica.

Un any més, el departament municipal de Participació Ciutadana ha programat diversos cicles formatius destinats a les entitats locals, a través del programa "Les entitats al dia". Enguany, la formació, que es posarà en marxa el mes de març, estarà dedicada als àmbits de la cooperació, la igualtat i la gestió econòmica. En el primer cas, s'explicarà com dissenyar un projecte de cooperació i campanyes de sensibilització i educació per al desenvolupament.

La sessió formativa sobre igualtat tindrà lloc a l'abril i orientarà les entitats sobre com organitzar esdeveniments inclusius que tinguin en compte la perspectiva LGTBI. Finalment, el bloc de gestió econòmica, que es desenvoluparà entre maig i juny, aglutinarà tres accions formatives sobre comptabilitat, el funcionament de les subvencions, i una aproximació a l'economia social i solidària. Al setembre, es preveu dur a terme una altra sessió dedicada a la gestió fiscal i dues accions més: una sobre mediació i resolució de conflictes, i una altra sobre com relacionar-se electrònicament amb l'administració. 

Més informació i inscripcions a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / Oficina del Barri 93.568.81.27 

Les entitats al dia, un programa al servei de les entitats

El programa de suport associatiu "Les entitats al dia" es va posar en marxa el 2015 per contribuir a l’enfortiment i consolidació de l’associacionisme del poble. El programa ofereix un servei d'assessorament jurídic i de gestió econòmica, així com atenció individualitzada a les entitats que ho necessites. De forma anual, incorpora cicles formatius gratuïts sobre les temàtiques que més interessen a les entitats.

Arxivat a: Ciutadania
Les entitats al dia - 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona