CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès, poble sostenible i intel·ligent

Montornès, poble sostenible i intel·ligent

13/02/2019

Aquest dimecres s'ha presentat el projecte de municipi intel·ligent (Smart City) que es preveu implementar a Montornès. El pla inclou solucions vinculades a la utilització de noves tecnologies i sistemes d'informació com a mitjà per incrementar el valor del municipi per a les persones que hi viuen, que hi treballen i que el visiten.

El projecte d'Smart City que s'implementarà a Montornès estableix quatre àmbits estratègics de treball, a partir dels quals es desenvoluparan les actuacions: Mobilitat, Governança, Promoció Econòmica i Ciutadania i, finalment, Sostenibilitat.

Les accions incidiran en aspectes com l'eficiència energètica i la qualitat mediambiental, la millora de l'accessibilitat, el progrés del comerç de proximitat, la dinamització de l'ocupació i la tramitació electrònica, entre altres.

El treball, elaborat amb l'ajut de l'empresa T-Systems, s'ha presentat aquest dimecres als equips tècnics de l'Ajuntament. L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Noves Tecnologies, Jordi Delgado, i de representants de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona, que han donat suport al projecte.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Presentaciño del projecte Smart City per a Montornès
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona