CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Taula per la Igualtat de Montornès es planta contra les violències masclistes

La Taula per la Igualtat de Montornès es planta contra les violències masclistes

28/01/2019

Més d'un centenar de persones van participar divendres en la primera concentració convocada per la Taula per la Igualtat de Montornès com a expressió de rebuig i condemna a les violències masclistes.

La Taula per la Igualtat de Montornès va prendre fa unes setmanes la decisió de promoure concentracions el dia 25 de cada mes a la plaça de la República per protestar i expressar el rebuig a les violències masclistes. Divendres es va dur a terme la primera, que va aplegar més d'un centenar de persones.

La decisió de la Taula per la Igualtat va sorgir arran de l'agressió que va patir el passat 7 de gener una veïna del municipi per part de la seva parella.

Durant la concentració de divendres, a la qual va assistir l'alcalde, José A. Montornès, i altres regidors i regidores de l'Ajuntament, representants de la Taula per la Igualtat van llegir un manifest i es van emplaçar a continuar en la primera línia de la lluita contra les violències masclistes.

En el Ple Municipal de gener, tots els grups amb representació a l'Ajuntament van signar una declaració institucional en el mateix sentit.

Arxivat a: Igualtat
Concentració contra les violències masclistes convocada per la Taula per la Igualtat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona