CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > No a les violències masclistes

No a les violències masclistes

10/01/2019

A l'inici del ple ordinari d'aquest dijous, els grups municipals de l'Ajuntament de Montornès (ICV – EUIA, PSC, Cs, ERC, PP i PdCAT) han fet una declaració institucional contra les violències masclistes. A la sessió hi han assistit, com a públic, membres de la Taula per la Igualtat de Montornès.

Tots els grups municipals han subscrit una declaració contra la violència masclista arran de l'agressió que va patir el passat 7 de gener una veïna del municipi per part de la seva parella.

La declaració posa en relleu la gravetat de la situació evidenciada per casos com el de la manada de los San Fermines, de Laura Luelmo, o el de la passada nit de reis a València. L'escrit reitera l'afany de continuar treballant amb tots els recursos municipals disponibles en la prevenció, detecció i atenció integral a les dones que es trobin en una situació de violència masclista. 

Els grups signants donen ple suport a la proposta de la Taula per la Igualtat de Montornès per fer concentracions contra la violència masclista el dia 25 de cada mes a la plaça de la República. La primera serà el 25 de gener a les 18.30 h.

(En l'arxiu adjunt, trobareu el text íntegre de la declaració).

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Lectura de la declaració per part de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Mar García Martos
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona