CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dedicació i resultats esportius per al Karate Montornès

Dedicació i resultats esportius per al Karate Montornès

09/10/2018

El Club Karate Montornès ha guanyat, aquest cap de setmana, 15 medalles en el Campionat de Catalunya cadet, junior i sub21 i dues en la segona ronda de la Lliga Nacional Sènior.

Aquest dissabte el Club Karate Montornès s’ha penjat 15 medalles en el Campionat de Catalunya cadet, junior i sub21, celebrat a Montmeló. 3 medalles són d’or, 10 de plata i 2 de bronze.

Les medalles d’or les han aconseguit Laia Ferrer en kata cadet, Teresa López en kata junior i Laura Naud en kumite cadet -47 kg.

El club montornesenc ha participat en aquest campionat amb 17 esportistes. Teresa López i Laura Naud, a més de guanyar una medalla d’or, han pujat al podi una segona vegada. Teresa López ha sumat una medalla de plata en la modalitat kumite sub21 -53 kg i Laura Naud ha fet tercera en kata cadet.

Els karatekes guardonats en aquest campionat tenen la possibilitat d’entrenar amb la selecció catalana de karate i intentar guanyar-se una plaça per participar en el Campionat d’Espanya.

Bitllet a la final de la Lliga Nacional Sènior

Una representació del Club Karate Montornès també ha participat aquest cap de setmana en la segona ronda de la Lliga Nacional Sènior, disputada a Àvila.

Maria López s’ha penjat l’or en la modalitat de kata guanyant la final per 4-1 i Naiara Moreno ha aconseguit la segona posició en la categoria kumite -55 kg.

Amb aquests resultats, Naiara Moreno i Maria López s’han classificat per disputar la gran final de la Lliga Nacional. La prova tindrà lloc a Guadalajara al mes de desembre. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
El Club Karate Montornès al Campionat de Catalunya cadet, junior i sub21 (Font: Club Karate Montornès)
Maria López i Naiara Moreno a la Lliga Nacional (Font: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona