CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Llistat definitiu de sol·licituds per als pisos de lloguer per a joves

Llistat definitiu de sol·licituds per als pisos de lloguer per a joves

31/05/2018

L'Ajuntament ha publicat la llista definitiva de sol·licituds que opten als cinc habitatges públics de lloguer per a joves. Finalment n'hi ha 10 de definitivament admeses. La Mesa de Valoració les avaluarà per poder fer l'adjudicació. El procés es pot allargar fins a 30 dies.

Un total de 10 sol·licituds han estat admeses i optaran a un dels cinc pisos de titularitat pública que l'Ajuntament posa a lloguer per a joves d'entre 18 i 35 anys.

El llistat provisional fet públic fa unes setmanes recollia 16 sol·licituds de les qual només 3 havien pogut ser admeses. Aquest número s'ha ampliat fins a 10 després que les persones excloses provisionalment hagin acreditat que compleixen els requisits de la convocatòria.

Tal com estableixen les Bases i el Reglament, ara s’obre un període d'avaluació per part de la Mesa de Valoració, que es pot allargar fins a 30 dies. La intenció municipal, però, és disminuir aquest termini per adjudicar els primers habitatges al més aviat possible.

Els criteris de puntuació inclosos en la convocatòria es fixen en qüestions com l’antiguitat al municipi, la franja d’ingressos o la continuïtat laboral. També es donaran punts extraordinaris en el cas de famílies nombroses o monoparentals.

Per qualsevol consulta respecte el llistat o sobre el procediment, les persones interessades es poden posar en contacte amb la tècnica d’habitatge, demanant cita prèvia al 93 572 11 70 (Ext. 1).

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona