CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Anar a la deixalleria té premi!

Anar a la deixalleria té premi!

11/05/2018

Aquesta setmana ha començat la promoció “Anar a la deixalleria té premi”. Totes les persones que utilitzin la deixalleria fins al 31 de maig entraran en el sorteig d’entrades per al Gran Premi de Catalunya de MotoGP i un val per bescanviar a la llibreria La Gralla de Granollers.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental recompensa, un any més, els usuaris de les deixalleries comarcals amb el sorteig “Anar a la deixalleria té premi”.

La campanya té l’objectiu de fomentar l’ús d’aquestes instal·lacions i incrementar el nombre de materials recollits. L’ús de les deixalleries permet reciclar i reutilitzar materials, i beneficia el medi ambient.

Poden participar en el sorteig les persones majors d’edat que utilitzin la deixalleria fins al 31 de maig. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta per dia.

El primer premi són dues entrades per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP i el segon premi és un val per valor de 100 euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

El sorteig tindrà lloc el 7 de juny a les 12 h en un acte públic celebrat a la seu del Consorci, camí Ral s/n de Granollers. De 26 urnes, una per cada deixalleria comarcal, s’extrauran les dues butlletes guanyadores.

Arxivat a: General, Medi Ambient
Imatge de la campanya
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona