CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Entitats i ciutadania, cridades a col·laborar en la renovació del Reglament de Participació Ciutadana

Entitats i ciutadania, cridades a col·laborar en la renovació del Reglament de Participació Ciutadana

06/04/2018

L'11 d'abril a les 18.30 h es durà a terme a l'Hotel d'entitats una xerrada sobre participació i el dia 18, un taller de recollida de propostes a incloure en l'actualització del reglament.

L'Ajuntament treballa des de fa uns mesos en l'actualització del Reglament de participació ciutadana vigent des de l'any 2002.

Els inicis han inclòs una diagnosi sobre la situació actual pel que fa a la participació ciutadana i la identificació dels elements a tenir en compte a l’hora de redactar el nou document.

Ara s'inicia la fase en què el procés s'obre a les entitats i la ciutadania. El dimecres 11 d’abril a les 18.30 h a l'Hotel d'entitats, el politòleg i especialista en participació Quim Brugué, oferirà una xerrada en què explicarà de forma entenedora el perquè de la participació, com s’entén a nivell local, quins són els actors que poden participar i de quina manera. Aquests conceptes serviran de base per al taller participatiu que tindrà lloc el següent dimecres, 18 d’abril, a les 18.30 h també a l’Hotel d’entitats. L’objectiu serà elaborar i recollir propostes per incloure en el nou reglament. Les dues sessions són obertes a la ciutadania i comptaran amb servei de canguratge.

Per a inscripcions i més informació cal posar-se en contacte amb el departament de participació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / 93.568.81.27. 

 


Cap a un Montornès més participatiu

L'actualització del reglament de participació ciutadana és una de les accions incloses en el Pla d'Actuació Municipal 2016-2019 per avançar en l'objectiu de millora del bon govern i la participació.

En els darrers anys ja s'ha progressat en aquesta direcció amb la introducció de polítiques i processos participatius tant a nivell de planificació estratègica (Pla d'Actuació Municipal, Pla jove, Pla educatiu de ciutat, Pla d'igualtat, Pla de mobilitat, Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, Pla estel, etc.) com a nivell operatiu, a través de projectes que impliquen comissions de treball de diferents àmbits (festes, joventut, infància, esport, urbanisme, etc.) També s'ha ampliat el suport al teixit associatiu amb la posada en marxa de programes específics amb assessorament i formació sobre les qüestions que més afecten i interessen a les entitats.

 
Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona