CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Can Saurina acollirà els primers actes del Carnaval

Can Saurina acollirà els primers actes del Carnaval

02/02/2018

L’equipament municipal de Can Saurina acollirà per primera vegada el Ple del Consell d’infants que donarà la benvinguda al Carnaval el dijous 8 de febrer. La sala polivalent albergarà la sessió del plenari, la Sala d’Exposicions un taller de màscares i la plaça de la República el renovat concurs de truites. Dissabte hi haurà la rua i el concurs de disfresses i diumenge al matí, el Carnaval infantil.

Aquests dies es reparteix el programa de les festes de Carnaval d’enguany que es posaran en marxa el dijous 8 de febrer amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes.

Les activitats de Dijous Gras es duran a terme, per primera vegada, a l’edifici de Can Saurina, situat al carrer Major. El Consell d’Infants defensarà la celebració del Carnaval en un Ple municipal extraordinari i tot seguit es farà un taller de màscares.

El mateix dijous a la plaça de la República es farà el concurs de truites. Enguany, guanyarà el grup que aconsegueixi fer la filera de truites més llarga.

El programa també inclou el tradicional concurs de disfresses. Els premis oscil·len entre els 50 i els 700 euros, per les categories individual, parella, grup i comparsa i el premi especial del jurat. Les persones interessades a participar es poden apuntar fins divendres 9 de febrer al Casal de Cultura i a l’Oficina del Barri.

Les disfresses presentades al concurs desfilaran amb la rua de Carnaval el dissabte 10 de febrer. La rua seguirà el recorregut habitual, amb sortida des del carrer de Federico García Lorca, passant per Montornès Centre i amb arribada a la Carpa Polivalent El Sorralet per a l’entrega de premis.

Diumenge al matí serà el torn de la rua infantil que sortirà del Centre Infantil La Peixera i acabarà a la plaça del Poble amb un espectacle infantil a càrrec del Gripau Blau.  

Les festes es clouran el Dimecres de Cendra amb un taller de confecció de sardines a la plaça de Pau Picasso i la rua mortuòria per la crema de Sa Majestat Carnestoltes amb la Colla de Diables.

Arxivat a: Cultura i festes
Destacat Carnaval 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona