CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Concurs d’idees per renovar la imatge del “Montornès Viu”

Concurs d’idees per renovar la imatge del “Montornès Viu”

17/11/2017

L’Ajuntament ha convocat un concurs d’idees per donar un nou aire i estètica a la maquetació del butlletí municipal “Montornès Viu”. El primer premi està dotat amb 1.500 €. Les propostes es poden presentar fins al 13 de desembre.

Aquesta setmana s’han publicat les bases del concurs d’idees per a la maquetació del butlletí municipal Montornès Viu amb l’objectiu de seleccionar un nou disseny que permeti modernitzar la publicació.

Les persones participants poden presentar fins a un màxim de tres treballs inèdits. La maqueta de la portada ha d’incorporar una proposta del logotip del butlletí i el disseny de la capçalera. Les pàgines interiors han d’estar basades en l’actual contingut del Montornès Viu, a més d’afegir dues noves seccions: l’entrevista i l’enquesta.

El concurs està dotat amb un primer premi de 1.500 € i un segon de 500 €. El jurat, format per representants de l’Ajuntament i per persones vinculades al món del disseny, la fotografia i la il·lustració, valorarà aspectes com l’adequació a les exigències tècniques i les característiques artístiques.

Les propostes es poden presentar fins al 13 de desembre de manera presencial a l’OAC de l’Ajuntament (av. de la Llibertat, 2). S’han de lliurar en format imprès i en format digital, acompanyades de la declaració responsable d’originalitat dels treballs presentats i d’una instància que faci constar les dades personals i la sol·licitud de participar al concurs.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, General
Exemplars del butlletí municipal "Montornès Viu"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona