CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La plaça de Joan Miró està d'aniversari

La plaça de Joan Miró està d'aniversari

07/10/2017

El renovat espai ha acollit aquest divendres una gran festa per celebrar el seu primer any de funcionament. Grans i petits s'han sumat a les activitats proposades, entre les quals hi ha hagut el visionat d'un documental sobre el procés de remodelació de la plaça.

Un circuit de bales de vidre, curses de sacs o l'espectacle Dandalunda amb músiques del món han estat només algunes de les propostes que han tingut lloc aquest divendres a la remodelada plaça de Joan Miró amb motiu del seu primer aniversari.

Durant la tarda s'ha projectat de manera ininterrompuda el documental Transformacions urbanes amb la veu del veïnat. Pla Estel Montornès. Es tracta d'un vídeo que recull el procés de transformació de l'espai a partir del testimoni de tothom qui hi ha participat. La peça ja es pot veure al canal de YouTube de l'Ajuntament.

A la jornada també ha estat present l'Associació Melanin, una agrupació que organitza activitats amb l'objectiu de promoure la cultura africana.

Un espai escènic de la ciutadania

A través del Pla Estel, iniciat a Montornès l'any 2014, el veïnat de la zona i entitats del poble van expressar les seves necessitats per tal d'incloure-les, amb el treball dels tècnics municipals, en el projecte de remodelació de la plaça de Joan Miró.

Les persones assistents a les trobades periòdiques van seguir l’evolució del projecte i opinar sobre la fisonomia de l’espai, el qual, finalment, ha constat d’un entorn enjardinat i un espai escènic i de jocs infantils.

En aquest sentit, la plaça està dissenyada per a usos culturals tals com concerts, dansa o teatre. També continua donant cabuda a la Dansa de la Batalla, un dels actes centrals de la Festa Major.

Arxivat a: Ciutadania, Via pública
La renovada plaça de Joan Miró, en un moment de la festa d'aniversari
Els jocs de bales han estat un dels protagonistes de la jornada
Els infants han pogut posar a prova les seves habilitats en curses de sacs
Projecció del documental Transformacions urbanes amb la veu del veïnat - Pla Estel Montornès
L'Associació Melanin ha estat present amb una paradeta amb productes gastronòmics típics de l'Àfrica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona