CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gimcana La Clau 6.0 posa a prova el jovent de Montornès

La gimcana La Clau 6.0 posa a prova el jovent de Montornès

08/09/2017

Un centenar de joves del poble participen aquesta setmana en diverses proves emmarcades en la gimcana La Clau 6.0. La proposta, a càrrec de l'Esplai Panda, és una de les activitats incloses en el programa de Festa Major.

L'angoixa, l'acció i el misteri són alguns dels ingredients de la gimcana La Clau 6.0, una iniciativa que l'Esplai Panda ofereix al jovent de Montornès per sisena vegada. Un total de 102 joves d'entre 16 i 24 anys, distribuïts en 17 grups, competeixen aquests dies per assegurar-se una plaça per a la jornada final del 17 de setembre a la tarda.

A través del compte de Facebook Encapu Txat, els organitzadors publiquen diverses indicacions que els grups han de seguir en un període de temps determinat. Menjar una síndria en temps rècord, desafiar la calor vestint roba d'hivern o ballar disfressats dins del riu Mogent són només alguns dels reptes que els joves han hagut d'assolir aquesta setmana.

La dificultat i l'exigència d'algunes proves és evident, però això no sembla ser cap inconvenient per als participants, que s'esforcen de valent perquè el seu grup sigui el millor, sense importar-los que La Clau no lliuri un premi al guanyador.

Amb aquestes proves, i vist l'èxit de les darreres edicions, l'Esplai Panda pretén arribar a un major nombre de persones i involucrar-les en la gimcana, tot i que no arribin a la final.

35 anys de lleure i diversió

L'Esplai Panda celebra enguany 35 anys d'història. L'entitat ha experimentat canvis (per exemple, la introducció del seu propi gegantó, en Xiong), però encara avui manté algunes de les seves activitats més tradicionals, com les colònies d'estiu que organitza al juliol. En aquesta edició, 86 infants i joves s'han estat una setmana a la casa La Figuera, a Castellnou de Bages.

Al novembre, per les festes de Sant Sadurní, proposen una sessió multitudinària del joc de rol "El Lobo", mentre que al desembre dinamitzen el Parc de Nadal infantil. A més, des de l'any passat i per Festa Major, ofereixen un espai de joc per a nadons i infants anomenat "Moguda Panda".

L'activitat central té lloc els dissabtes a la tarda al Centre Infantil La Peixera, entre l'octubre i el juny. Per inscriure's a l'Esplai Panda cal enviar un correu electrònic a la direcció (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
El jovent disfressat ha hagut de ballar "La Macarena" dins del riu Mogent. Font: Facebook Encapu Txat.
L'Encaputxat mulla dos participants a la 5a edició de La Clau. Font: Facebook Encapu Txat.
Els participants esperen a l'inici d'una de les proves de La Clau. Font: Facebook Encapu Txat.
Una de les proves d'aquests dies ha estat l'elaboració de cadenes de roba. Font: Facebook Encapu Txat.
Logotip de la gimcana La Clau. Font: Facebook Encapu Txat.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona