CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocat el VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Convocat el VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

05/07/2017

L'Oficina de Català de Montornès i l'Ajuntament han convocat una nova edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. El certamen està dotat amb un premi de 350 euros per al microconte guanyador i un accèssit de 150 euros. Els relats es poden presentar fins al 27 d'octubre.

Ja s'han publicat les bases de la setena edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. El certamen, convocat per l'Oficina de Català i l'Ajuntament de Montornès, té caràcter biennal i pretén promoure la sensibilitat per l'art, el gust per les lletres i l'ús de la llengua catalana.

La temàtica dels relats curts és lliure i l'únic requisit és que estiguin escrits en llengua catalana i no sobrepassin els 750 caràcters amb espais. Les persones participants han de ser majors de 16 anys.

Les obres es poden presentar fins al 27 d'octubre a les 14.59 h a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Acte literari per Sant Sadurní

El lliurament de premis coincidirà amb les festes de Sant Sadurní, el dijous 30 de novembre. A l'acte es llegiran els microcontes proposats pel jurat. El relat guanyador s'emportarà 350 euros i l'accèssit en rebrà 150.

A més, alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre escenificaran els contes guanyadors de l'edició de 2015: Fumar mata d'Aroa Periche i 48 segons d'Aida Chavarria.

En la darrera edició el concurs va rebre 125 textos, alguns d'ells enviats des de França i Alemanya.

Arxivat a: Cultura i festes
VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes
A la dreta, la guanyadora del VI Premi Font de Santa Caterina de Microcontes Aroa Periche i al centre, la guanyadora de l'accèssit Aida Chavarria

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona