MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eli Gordón, al cim de les curses de muntanya

Eli Gordón, al cim de les curses de muntanya

27/06/2017

La montornesenca Eli Gordón s’ha proclamat Campiona d’Espanya de Carreres de Muntanya FEDME aquest cap de setmana a Zumaia, Guipúscoa.

Eli Gordón ha guanyat aquest diumenge la IX edició de la Zumaia Flysch Trail, proclamant-se així Campiona d’Espanya de Carreres de Muntanya FEDME amb un temps de 4 hores i 14 minuts.

La cursa comptava amb un recorregut de 42 quilòmetres per la costa basca i amb un desnivell positiu de 2.500 metres. A més de fer-se amb el títol individual, la victòria d’Eli Gordón també ha servit perquè la selecció catalana guanyés el Campionat d’Espanya a nivell autonòmic.

A per tots els títols

Aquesta temporada la montornesenca no fa més que acumular victòries i títols. A principis de mes va ser la primera dona en creuar la línia de meta de la Gran Marató de Muntanyes de Benasque, a Aragó, aconseguint la quarta posició en la classificació general.

A més, a l’abril Gordón es va proclamar campiona de l’Skyrunning National Championship Skymarathon de la ISF (Federació Internacional d’Skyrunning) al guanyar la Marató de Muntanya de Borriol.

Arxivat a: Esports
Eli Gordón creuant la línia de meta del Campionat d'Espanya de curses de muntanya (Font: Eli Gordón)
Eli Gordón a la cursa Zumaia Flysch Trail (Font: Eli Gordón)