CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més assessorament als afectats per les clàusules terra

Més assessorament als afectats per les clàusules terra

21/03/2017

El 27 de març es durà a terme una nova xerrada informativa oberta a la ciutadania sobre les clàusules terra i les vies de reclamació a les entitats financeres. Està organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació i la col·laboració de diverses associacions de consumidors.

Des que va entrar en vigor el Reial Decret-llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció de consumidor, on s’estableix un sistema extrajudicial per recuperar els diners de les clàusules terra indegudament cobrades per les entitats financeres s'han multiplicat les consultes relacionades amb aquest tema.

L'Ajuntament, sensible a aquesta situació que afecta directament moltes famílies de Montornès, ha dut a terme diverses accions per informar la ciutadania. El passat 13 de febrer ja es va fer una primera xerrada oberta al veïnat. La propera serà el dilluns 27 de març a les 19 h a la Biblioteca. Experts de diverses associacions de consumidors assessoraran els afectats en el procés de reclamació per les quantitats cobrades indegudament i donaran resposta als dubtes que puguin sorgir.

Portal web amb informació

Com a complement a les xerrades, s'ha creat un apartat específic al web municipal per aglutinar la informació relacionada amb el tema. Entre la documentació que s'hi pot trobar hi ha una relació dels formularis que les entitats bancàries estan obligades a facilitar per poder fer les reclamacions.

Arxivat a: Ciutadania, General
Primera xerrada informativa sobre les clàusules terra a la Biblioteca (13 de febrer de 2017)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona