CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El delegat del Govern a Barcelona recull la preocupació de Montornès per la continuïtat del suport de la Generalitat al Pla de barris

El delegat del Govern a Barcelona recull la preocupació de Montornès per la continuïtat del suport de la Generalitat al Pla de barris

11/10/2016

El delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, traslladarà la demanda de Montornès perquè la Generalitat continuï donant suport al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord més enllà del 2017. El delegat ha visitat Montornès aquesta setmana. A la trobada també s’ha parlat de cohesió social, educació, ocupació i convivència.

El delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, s’ha mostrat receptiu a les demandes de Montornès relacionades amb el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. Aquest dilluns s’ha celebrat una trobada de treball, presidida per l’alcalde, José A. Montero, acompanyat per diversos regidors i tècnics municipals.

Entre les qüestions abordades hi ha el deute acumulat de la Generalitat amb Montornès per les actuacions del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, així com la preocupació de l’Ajuntament per l’anunci fet per la Generalitat de no assumir la despesa dels projectes, més enllà del 31 de desembre de 2017.

L’Escola Palau d’Ametlla i el Centre de Dia-Residència

A la reunió també s’ha posat sobre la taula la construcció de la nova escola Palau d’Ametlla que el govern local ha decidit tirar endavant amb fons propis, davant la paralització d’aquest tipus d’obres per part de la Generalitat. En l’àmbit d’equipaments, s’ha demanat suport per fer viable el Centre de Dia-Residència que es reclama des de fa anys. 

Ajuts supeditats a l’aprovació dels pressupostos

L’ocupació, la cohesió social, la seguretat i la convivència són altres temes tractats en aquesta trobada que ha finalitzat amb un recorregut per Montornès Nord.

Tot i la bona predisposició, Miquel Àngel Escobar ha supeditat qualsevol aportació de la Generalitat a l’aprovació dels pressupostos per part del Parlament.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, General
El delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar (esquerra) amb l'alcalde, José A. Montero
Reunió de treball a l'Ajuntament
L'alcalde i el delegat del govern a Montornès Nord
El mercat de Montornès Nord també ha format part de la visita
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona