CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més tràmits en línia per apropar l’administració a la ciutadania

Més tràmits en línia per apropar l’administració a la ciutadania

26/07/2016

L’Ajuntament de Montornès a través del servei que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) continua ampliant el catàleg de tràmits i de sol·licituds que la ciutadania i les empreses poden fer en línia.

L’objectiu és fer possible, mitjançant Internet, que la ciutadania i les empreses des de qualsevol lloc i moment puguin accedir a la informació necessària sobre tràmits locals; iniciar i formalitzar una sol·licitud, i consultar l’estat i el contingut dels seus tràmits. 

El Consistori també ha fet una l’actualització de la presentació del catàleg de tràmits i gestions del web municipal, simplificant la interfície i facilitant l’accés a les sol·licituds i gestions en línia, tant les de competència municipal com les d’altres administracions. 

Simplificació administrativa i transparència

En total s’han incorporat aquest dies 16 tràmits de competència municipal que fins ara només es podien dur a terme presencialment: 5 associats als àmbits urbanístics i d’activitats, 2 relacionats amb la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern i 9 més vinculats a la Llei de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica (Finestreta Única Empresarial, FUE). 

Està previst que en els propers mesos el número de tràmits en línia es vagi ampliant. 

Per utilitzar els serveis que s'ofereixen dins de la tramitació electrònica (e-TRAM), cal disposar d’un certificat digital.

En el següent enllaç trobareu tota la informació sobre el certificat digital: https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/menu.do

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
"Tràmits i gestions" al web municipal
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona