CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La febre Pokémon també s’estén per Montornès

La febre Pokémon també s’estén per Montornès

22/07/2016

Espais com l’Ajuntament, la plaça de Joan Miró o Can Xerracan han esdevingut punts de trobada per als nous adeptes d’aquest joc de realitat augmentada.

Veure joves, i no tan joves, caçant Pokémon pels carrers del poble comença a ser quelcom normal. Tot i que només fa uns dies que es va llançar (el 6 de juliol va arribar als Estats Units i el 15 a Espanya), l’aplicació Pokémon Go per a dispositius mòbils i tauletes està arrasant a tot el món i ja ha superat els 20 milions d’usuaris.

Montornès no és aliè a aquesta moda i espais com l’església de Sant Sadurní, la galeria de Can Xerracan o la plaça de Pau Picasso han esdevingut punts de peregrinació per als entrenadors Pokémon. El motiu és que l’aplicació identifica aquests espais com a pokeparades, llocs on es poden aconseguir objectes que són d'utilitat per al joc. 

Jugar sí, però amb seguretat

Els cossos de seguretat i les institucions ja han advertit dels perills que pot comportar jugar al Pokemon Go pel carrer sense parar atenció al que passa a l’entorn. És per això que s’han intensificat els missatges d’advertiment, especialment a través de les xarxes socials, en què s’insta a jugar amb precaució. Anar amb compte mentre es creuen els passos de vianants, no atrapar Pokémon mentre es condueix o no envair propietats privades són algunes de les pautes que cal seguir per evitar accidents i situacions indesitjades.

Arxivat a: Ciutadania, Joventut, Seguretat ciutadana, Via pública
La galeria d'art de Can Xerracan és una de les "pokeparades" que hi ha a Montornès (fotomuntatge)
Sota el nom "Fes-te amb tots amb seguretat", la Policia Nacional ha indicat un seguit de consells de seguretat a l'hora de jugar
La plaça de Joan Miró, una altra "pokeparada" a Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona