CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'estiu més divertit es viu a Montornès

L'estiu més divertit es viu a Montornès

11/07/2016

El departament de Joventut de l'Ajuntament ha preparat una programació d'activitats lúdiques i formatives per als joves del municipi

Al mes de juliol no hi ha excusa per no gaudir de les activitats juvenils que es fan al poble. En total s'han organitzat 22 activitats per a tots els gustos.

Els dilluns i els dimecres a la tarda, el Centre Juvenil Satèl·lit acull tallers de costumització de roba, dansa, acroioga, circ, percussió i conversa en anglès i francès, entre d’altres. Aquestes activitats requereixen inscripció prèvia.

Els dimarts les propostes es desplacen fins a la plaça de Pau Picasso amb tallers, música i activitats de gran format. Els dijous, es fan sortides nocturnes per caminar i descobrir racons de Montornès com el refugi de Ca l’Arnau, el Telègraf i el Castell de Sant Miquel.

Els divendres es dóna la benvinguda al cap de setmana amb un torneig de Play 4, batalla de galls i cinema a la fresca, i, finalment, els dissabtes a la nit hi ha activitats com la Jamaican Party del 9 de juliol amb masterclass, DJ’s, cuina i música.

La programació de l’Estiu Jove va més enllà de Montornès. En aquest sentit, per al dimecres 13 s’ha preparat una sortida a Illa Fantasia i per al 20 de juliol, una altra a la platja.

El curs de premonitors/es de lleure, una activitat consolidada

Un any més, el departament de Joventut del consistori aposta per formar els joves d'entre 15 i 17 anys en l'àmbit del lleure amb el curs de premonitors i premonitores.

Enguany 18 persones segueixen aquest curs que s'imparteix al Centre Juvenil Satèl·lit en horari de matí. La finalitat de la formació, que finalitzarà el proper 15 de juliol, és que els joves assoleixin coneixements bàsics per poder col·laborar en les activitats amb infants i joves que s’organitzen en temps de lleure, com el casal d’estiu, el parc de Nadal o les ludoteques.

Al llarg de 40 hores es treballen continguts teòrics i pràctics per desenvolupar les habilitats personals, educació per a la salut, gènere i diversitat. 

L'estiu jove té premi!

Com a novetat, els joves que assisteixin a les activitats amb el programa imprès que es distribueix als equipaments i establiments del municipi podran participar en diferents sortejos setmanals que es faran cada divendres.

La programació d'activitats estiuenques per al jovent s'emmarca en el Pla Jove 2015-2019.

 

Arxivat a: Joventut
Imatge de promoció del programa
Activitats per a la setmana del 12 al 15 de juliol
Gimcana aquàtica a les pistes de l'institut Vinyes Velles (Foto: Centre Juvenil Satèl·lit)
Curs de premonitors i premonitores de lleure al Centre Juvenil Satèl·lit (imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona