CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Escola Mogent rep el distintiu d’Escola Verda

L’Escola Mogent rep el distintiu d’Escola Verda

10/12/2015

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha lliurat a l’escola aquest reconeixement per les actuacions mediambientals que desenvolupa des de l’any 2008

El compromís de l’Escola Mogent amb el medi ambient li ha valgut la consideració d’Escola Verda. Amb aquesta identificació, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat distingeix els centres més sensibilitzats amb el medi ambient i que apliquen un pla d’acció propi en aquest àmbit. Enguany la distinció ha arribat a 70 centres de tot Catalunya.

L’Escola Mogent treballa el seu projecte des de l’any 2008 amb un menjador ecològic i el foment de valors com l’estalvi energètic i d’aigua, la recollida selectiva de residus, i la implantació d’hàbits com l’ús de gots personalitzats i carmanyoles per reduir la utilització d’articles d’un sol ús.

Entre les accions que s’han portat a terme hi ha la creació, entre l'alumnat, de la figura de l’ecodelegat, que realitza funcions com comprovar si s’han tancat els llums de les aules a l’hora del pati. 

L’equip docent també s’ha compromès de ple amb el projecte amb la realització de formació específica.

Un hort ecològic del professorat, l’alumnat i el veïnat

Una altra de les línies d’actuació mediambientals en què treballa l’Escola Mogent és la creació d’un hort ecològic. La intenció és desenvolupar-lo de manera conjunta entre el professorat, l’alumnat i el veïnat. És per això que el centre fa una crida a totes aquelles persones, especialment gent gran, que vulguin participar en la iniciativa.

L’Escola Mogent mantindrà la menció d’Escola Verda durant 5 anys amb possibilitat que li sigui renovada. Representants del centre van rebre la distinció el 28 de novembre, en un acte celebrat al Museu Cosmocaixa de Barcelona.

Arxivat a: Educació, Medi Ambient
L'equip directiu de l'Escola Mogent i les dues ecodelegades de 4t, amb les seves famílies, en el moment de recollir la placa d'Escola Verda. Font: Web de l'Escola Mogent.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona