CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tres detinguts en una baralla a Montornès

Tres detinguts en una baralla a Montornès

28/07/2015

La Policia Local ha detingut aquest dilluns al vespre tres persones implicades en una baralla al carrer de Federico Garcia Lorca. Tot sembla indicar que l’origen del conflicte es remunta a la matinada de dissabte a diumenge, moment en què es va produir una discussió entre un entrenador i un dels seus jugadors durant les 24 h de futbol celebrades a Vilanova del Vallès.

El diumenge 26 de juliol, cap a les 19.30 h, hi va haver un nou enfrontament entre les mateixes persones en un bar a la confluència dels carrers de la Llibertat i de Federico Garcia Lorca. L’incident, que no va produir ferits, va requerir la presència de la Policia i els implicats van ser denunciats per una infracció administrativa.

Aquest dilluns al vespre, l’episodi s’ha repetit al carrer de Federico García Lorca. En aquesta ocasió les tres persones implicades, que han estat detingudes, presentaven ferides d’arma blanca, per la qual cosa han estat traslladades a diversos centres hospitalaris custodiades pels Mossos d’Esquadra (2 a l’Hospital de Granollers i 1 al de la Vall d’Hebron de Barcelona).

Els detinguts tenen 27, 31 i 40 anys, respectivament. La policia cerca un quart implicat, germà d’un dels detinguts, identificat gràcies a la col·laboració del veïnat.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
Vehicles a la porta de la Prefectura de la Policia Local de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona