CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El TSJC dóna la raó a l’Ajuntament en la no subrogació del personal de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL

El TSJC dóna la raó a l’Ajuntament en la no subrogació del personal de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL

24/07/2015

La Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha desestimat el recurs interposat pels representants dels treballadors de l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL, antiga concessionària del servei del Complex Esportiu Municipal.

Es confirma, d’aquesta manera, l’Auto del Jutjat Mercantil núm. 4 de Barcelona del passat 3 de febrer que va permetre a l’Ajuntament recuperar la gestió directa de les instal·lacions un cop resolt el contracte amb l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL. 

Els representants dels treballadors pretenien que el Tribunal declarés l’existència de successió d’empresa i per tant que l’Ajuntament de Montornès del Vallès assolís la readmissió dels treballadors de Gestió Esportiva Montornès, SL o l’abonament de la màxima indemnització legal per acomiadament improcedent. 

La defensa de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, confirmada per la Sentència del TSJC, ha mantingut que l’Ajuntament no és part del conflicte entre els treballadors i l’empresa, que no existeix successió empresarial ni, per tant, obligació de subrogar els empleats perquè no existeix transmissió de plantilla ni de patrimoni. Es tracta, doncs, de la recuperació d’uns béns i d’un patrimoni de titularitat municipal destinat al servei públic. 

Arxivat a: Ajuntament
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona