CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les piscines d'estiu renovades estrenen temporada!

Les piscines d'estiu renovades estrenen temporada!

25/06/2015

Les piscines d'estiu, ara sota la gestió directa de l'Ajuntament, donen la benvinguda a la temporada amb una festa de presentació. La instal·lació romandrà oberta fins al 6 de setembre.

Aquest divendres les piscines d’estiu obren les seves portes. L’estrena de la temporada inclou una festa de presentació que se celebrarà al final del primer dia de funcionament, a partir de les 20 h. 

Estrenant instal·lacions
Durant les darreres setmanes la Brigada Municipal d'Obres i els serveis tècnics de l'Ajuntament han treballat per posar a punt l’equipament amb una renovació pràcticament total de l’espai.

S’han canviat paviments, accessos, gespa, maquinària, canalitzacions, canonades, mobiliari, tanques i s’ha pintat els edificis de vestidors i maquinària així com les façanes de l’edifici del bar. A més s’ha fet una revisió integral de les instal·lacions, harmonitzant la distribució dels espais de platja i gespa i incorporant una zona pavimentada amb una trentena de gandules.

Entre les novetats més importants hi ha hagut l’anivellament i renovació de l’entorn de les piscines amb paviment antilliscant i l’adequació de la fondària de la piscina gran que s’ha ajustat a la normativa i ha passat de prop de 4 metres a 1,80 m en la part més fonda. 

Horaris i espais d’oci
Les piscines romandran obertes de dimarts a diumenge, de 10.30 a 20 h.  En la nova distribució d’espais s’ha tingut en compte l’inconvenient que representava que la zona de picnic quedés dins del recinte de les piscines i s’hagués de desallotjar en tancar la instal·lació. Ara, a més d’haver-se perllongat l’horari d’obertura de les piscines fins a les 20 h, s’ha fet  que la zona de picnic i de bar quedin fora del recinte la qual cosa permetrà que pugui continuar funcionant després del tancament. 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Vista de les piscines d'estiu
Entre les millores hi ha hagut la renovació de la gespa i el paviment de l'entorn de les piscines
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona