CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’engega la primera fase dels Plans d’Ocupació Local 2015 amb 19 llocs de treball

S’engega la primera fase dels Plans d’Ocupació Local 2015 amb 19 llocs de treball

22/04/2015

L’Ajuntament ha obert la convocatòria per seleccionar un total de 19 llocs de treball per desenvolupar 11 projectes aprovats i inclosos en la primera fase dels Plans d’Ocupació Local 2015. Les persones interessades a participar en aquests processos selectius s’han d'inscriure a http://www.diba.cat/slo. Tenen temps fins al 5 de maig.

Les contractacions seran d’entre 6 i 9 mesos i inclouen un percentatge de formació. En concret es demanen 2 oficials, 3 peons d’obres, 2 de jardinería i 2 de pintura per desenvolupar diversos projectes de manteniment en equipaments i espais públics. També 2 peons per dur a terme tasques de neteja en l’àmbit assistencial dels Serveis Socials i 1 integrador/a social per als projectes d’inclusió social que es desenvolupen des d’aquest departament.

El Departament d’educació incorporarà 1 educador/a social per tirar endavant la iniciativa “Patis oberts” i l’Àrea de ciutadania, 1 auxiliar per al projecte “Ciutadania més propera”.

Les contractacions, en aquesta primera fase es completen amb 2 agents de la via pública; 1 auxiliar administratiu de suport a la Secretaria; 1 auxiliar tècnic de comunicació, i 1 orientador/a laboral per donar suport tècnic al Club de feina.

Les propostes es poden presentar fina al 5 de maighttp://www.diba.cat/slo S'ha de fer a cadascuna de les ofertes en què es vol participar. Posteriorment, el Departament Municipal de Promoció Econòmica citarà les persones que compleixen els requisits per convocar-los un dia i hora i que lliurin la documentació que demanen les bases per realitzar la primera valoració. (Trobareu les bases i més informació, en el contingut relacionat, al final d'aquesta pàgina).

L’Ajuntament ha previst aprovar una 2a fase durant l’estiu per tal de proveir projectes que s’iniciaran a partir del mes de setembre.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Departament Municipald de Promoció Econòmica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona