CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un nom per al nou parc de Can Bosquerons

Un nom per al nou parc de Can Bosquerons

15/04/2015

El departament de Participació Ciutadana ha engegat un procés perquè el veïnat pugui proposar un nom per al nou parc que s’habilitarà al barri de Can Bosquerons. Es poden presentar propostes fins al 30 d’abril.

El 4 de febrer es va dur a terme la darrera reunió on es va presentar el projecte que, actualment, està en fase de redacció. El veïnat ha participat activament amb l’aportació d’idees per a la definició dels espais.

Ara també podrà participar en l’elecció del nom per a aquest parc que incorporarà una zona amb sorra i jocs infantils, un espai de picnic, pista de petanca, una pista multiusos, una taula de ping pong i enllumenat i mobiliari urbà nou.

Fins al 30 d’abril es pot fer arribar la proposta amb el nom que es vulgui. Se’n poden proposar dos omplint la butlleta que facilita l’Ajuntament i fent-la arribar al Consistori, per telèfon al 93 572 11 70 (extensió 9133) o escrivint un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També a través del fomulari creat en aquest mateix web.

Posteriorment s'obrirà una fase per poder votar els noms proposats.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Nou espai destinat al parc al carrer d'Adriano

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona