CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El talent jove, present en el 30è Concurs de Cartells de Carnaval

El talent jove, present en el 30è Concurs de Cartells de Carnaval

31/01/2015

Eduard Valls ha estat el guanyador absolut del Concurs de Cartells de Carnaval d’enguany. En categoria juvenil la millor ha estat Wafae Ahaddad i en la infantil Paula López.

Aquest divendres al vespre s'han lliurat al Casal de Cultura els premis de la 30a edició del Concurs de Cartells de Carnaval que convoca l’Ajuntament.

La imatge del programa de Carnaval d'enguany serà obra d'Eduard Valls, guanyador del primer premi del concurs dotat amb 300 euros. Eduard Valls també va guanyar el premi de punts de llibre de Sant Jordi 2014, dedicat a l'espectacle la Remençada de Montornès.

En la categoria juvenil (de 13 a 18 anys) que els dos darrers anys havia quedat deserta, els 200 euros del premi han estat per a Wafae Ahaddad. Ella mateixa va aconseguir ara fa dos anys, aleshores en categoria infantil, el primer premi del concurs de pintura del Dia de les dones que es convoca a Montornès.

Finalment, el premi de la categoria infantil (de 7 a 12 anys), dotat amb un val de compra de material de papereria per valor de 100 euros, se l’ha emportat Paula López, que també el va guanyar en l'edició de 2013.

Enguany el Concurs de cartells de Carnaval ha comptat amb 16 participants i 17 propostes. Hi ha hagut set treballs en la categoria infantil, tres en la juvenil i set en la categoria d’adults.

Totes les obres presentades formen part d’una exposició que es pot veure aquests dies la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura. La mostra es podrà visitar fins el 18 de febrer. Després es traslladarà al Centre Juvenil Satèl·lit.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Guanyadors del Concurs de Cartells de Carnaval 2015
El cartell guanyador, obra d'Eduard Valls
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona