CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es crea un portal web per a les entitats

Es crea un portal web per a les entitats

11/12/2014

Quan estigui operatiu del tot, el portal www.entitatsmontornes.cat serà un espai on les associacions locals podran dinamitzar les seves activitats, coordinar-se i centralitzar informacions comunes. La nova pàgina contindrà informació sobre cada entitat i els projectes que estiguin desenvolupant, així com notícies i agenda.

L’Ajuntament ha presentat aquesta setmana a les associacions del poble el portal www.entitatsmontornes.cat, un nou espai a la xarxa per a les entitats que els permetrà dinamitzar la seva activitat i compartir recursos. A més de les dades de cada col·lectiu, el portal inclourà informació sobre els projectes i activitats que desenvolupen, així com notícies d’interès i l’agenda d’esdeveniments.

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i ha estat desenvolupat per l’empresa local Tu pueblo digital, la mateixa que també ha posat en marxa el nou portal comercial per a compres online de la Unió de Botiguers. 

La formació, fonamental per a l’associacionisme

La creació del portal va acompanyada d’un conjunt d’accions formatives adreçades a les associacions i distribuïdes en quatre àrees de coneixement: eines 2.0, àmbit legal per a la gestió, mesures de prevenció en l’organització d’actes a l’espai públic i dinamització.

El contingut de la formació s’ha definit a partir dels resultats d'un qüetionari facilitat a les entitats per conèixer millor les seves necessitats i demandes. 

Més espais per a les associacions

Durant la presentació, celebrada a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, també s’ha anunciat la millora d’alguns equipaments municipals i la creació de nous espais per a la ciutadania. Entre els equipaments que es preveu reformar hi ha Can Saurina, el Teatre i l’edifici de Pintor Mir.

A més, la Brigada Municipal d’Obres du a terme la rehabilitació de les plantes segona i tercera de l’antic edifici d’habitatges dels mestres de l’Escola de Sant Sadurní, al carrer de Blas Infante, per convertir-les en un equipament amb serveis per a les associacions.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Presentació del portal d'entitats a la Sala d'Actes de l'Ajuntament
La presentació ha comptat amb la presència de representants d'una vintena d'entitats locals
Treballs de condicionament d’una de les plantes destinades a l’Hotel d’entitats
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona