CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Torna la campanya “Un somriure per a tothom”

Torna la campanya “Un somriure per a tothom”

04/12/2014

L’Associació Volumont participa enguany activament en la gestió de la campanya “Un somriure per a tothom”. En aquesta edició els beneficiaris seran més de mig centenar d’infants de famílies de Montornès amb greus dificultats.

Aquests dies s’han ubicat a diversos equipaments municipals els calaixos de la campanya “Un somriure per a tothom”. Qui vulgui, hi pot deixar material escolar, joguines, peces de roba i esport, productes higiènics, etc, que es faran arribar a una vintena de famílies que es troben en una situació difícil i reben atenció i seguiment per part dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

S’han instal·lat punts de recollida a l’Escola Municipal de Música, al Casal de Cultura, a la Biblioteca i als Casals de la Gent Gran. S'hi podran fer aportacions fins al 12 de desembre.

També s’ha buscat la col·laboració de les empreses de l’entorn i dels comerços locals. 

El voluntariat s’implica en la campanya
Els voluntaris de l’Associació Volumont, constituïda en el darrer any per aglutinar el voluntariat del poble, seran els encarregats de preparar els lots i donar-los a les famílies. Els destinataris els recolliran entre els dies 22 i 23 dins l’horari escolar per tal que puguin decidir com i quan el lliuraran als fills.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona