CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès posa en marxa el projecte “CLARA”

Montornès posa en marxa el projecte “CLARA”

14/11/2014

Una vintena de dones amb especials dificultats d’inserció laboral participaran en aquest projecte que té l’objectiu de donar-los assessorament, eines i formació que els facilitin l’accés al mercat de treball.

L’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) en coordinació amb els departaments de Polìtiques d'Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament i l'Oficina del barri selecciona aquests dies una vintena de dones perquè puguin participar en el projecte CLARA.

Es tracta d’una iniciativa que es posarà en marxa el 19 de novembre i que s’adreça a dones amb dificultats especials d’inserció laboral.

El programa es desenvoluparà fins al setembre de l’any que ve. Durant els propers mesos les participants rebran motivació, informació, formació, assessorament i acompanyament per tal de facilitar la seva inserció laboral.

El cost de l’actuació és de 30.000 euros. El Instituto de la Mujer n’aportarà 25.000  i l’Ajuntament 5.000. A banda d’això, el consistori destinarà 6.000 euros en beques a les dones participants.

Complement al DIL Dona

La taxa d’atur femení a Montornès se situa a l’entorn del 23%. Per ajudar a pal·liar aquesta situació, l’Ajuntament ha dut a terme fins ara dos Dispositius d’Inserció Laboral (DIL) adreçats de forma específica a les dones. El darrer va començar al febrer.

Amb el projecte CLARA es dóna un pas més, per tal d’arribar a aquells sectors de la població femenina que, per la seva situació personal, tenen dificultats especials addicionals per poder incorporar-se al món laboral.  

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Signatura del contracte amb l’Associació Benestar i Desenvolupament per tirar endavant el projecte CLARA

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona