CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions per al Casal d’estiu

Inscripcions per al Casal d’estiu

17/05/2011

Fins al 31 de maig romandrà obert el termini d’inscripció al Casal d’estiu. Enguany les activitats es desenvoluparan a l’Escola Marinada.

El Casal d’estiu es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol. L’horari de les activitats serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

El casal també oferirà, en funció de la demanda, els serveis d’acollida al matí, de 7.45 a 9 h; de menjador de 13 a 15 h, i un servei de transport que farà el recorregut de Montornès Centre a l’Escola Marinada.

Les inscripcions pel Casal d’Estiu es poden formalitzar fins el 31 de maig, al Centre Juvenil Satèl·lit. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h i els dimarts també de 10 a 12 h.

Per formalitzar l’inscripció cal portar una fotografia actualitzada de l’infant, una fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunacions, una fotocòpia del full del compte corrent on figuri el titular i una fotocòpia del carnet de família nombrosa o monoparental si es dóna el cas.

Pel què fa a les colònies, enguany es desenvoluparan del 23 al 31 de juliol, a la casa de colònies Casa Nova d’en Colomer, a Riudarenes, a la comarca de la Selva. Les preinscripcions començaran el dia 11 de juny durant la festa que organitza l’Esplai Panda i que enguany se celebrarà al carrer Major.

El Casal Jove es durà a terme del 4 al 22 de juliol, al Centre Juvenil Satèl·lit i a la Masia del Molí. Les inscripcions ja es poden fer al Centre Juvenil Satèl·lit.

D'altra banda, fins al 10 de juny es poden presentar les sol·licituds d'ajut per a les activitats d'estiu i de lleure d'enguany.

Arxivat a: General
Activitats del Casal d'estiu
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona