CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Túnel del Terror: Toys'R'You

Túnel del Terror: Toys'R'You

Dia i hora: diumenge 31/10/2021 a les 19:00

Lloc: Centre Juvenil Satèl·lit

El grup de joves que impulsa el Túnel del Terror i el departament municipal de Joventut ofereixen un nou espectacle immersiu per celebrar la festivitat de Halloween.

L'any passat no va poder ser per les restriccions sanitàries... però aquest any sí! El departament municipal de Joventut i el grup motor del Túnel del Terror de Montornès tornen a la càrrega amb un nou espectacle terrorífic inclòs en els pressupostos participatius Kosmos 2021 i anomenat Toys'R'You.

El públic podrà viure en primera persona la història d'un creador de joguines que es torna boig quan veu que els infants prefereixen les noves tecnologies abans que els peluixos, les nines o els jocs de taula. Per aquest motiu, decideix venjar-se d'una manera terrible...

Com que la proposta és una de les activitats incloses en el bloc solidari dels pressupostos Kosmos 2021, l'entrada serà solidària en favor de l'associació local Gasvar, que té cura de les colònies de gats de Montornès. Qui vulgui tindrà l'opció de fer un donatiu de menjar i/o mantes per als animals a l'entrada de l'espectacle, que tindrà lloc al Centre Juvenil Satèl·lit. 

Hi haurà passis entre les 19 h i les 00 h. Les entrades són gratuïtes i caldrà fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

L'activitat compta amb el suport de diversos comerços del poble. 

Per a més informació podeu adreçar-vos al web del departament municipal de Joventut, al WhatsApp 673 532 609 o al correu electrònic esmentat abans. També podeu seguir el departament als seus perfils d’Instagram, Twitter i Facebook, i la pàgina del Túnel del Terror de Montornès a Instagram i Facebook.

 

Arxivat a: Juvenil
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona