CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Fem tertúlia: "Maldito karma"

Fem tertúlia: "Maldito karma"

Dia i hora: dimecres 18/12/2019 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

Tertúlia literària coordinada per Marina Martori a la Biblioteca, aquest mes sobre la novel·la "Maldito karma" de David Safier

Nova sessió de Fem tertúlia, una activitat mensual que inclou la perspectiva de gènere. La proposta està coordinada per l'escriptora Marina Martori i aquest mes versa sobre la novel·la Maldito karma de David Safier.

Sinopsi: "La presentadora de televisió Kim Lange està en el millor moment de la seva carrera quan sofreix un accident i mor aixafada pel lavabo d'una estació espacial russa. En el més enllà, Kim s'assabenta que ha acumulat malament karma al llarg de la seva vida: ha enganyat al seu marit, ha descurat a la seva filla i ha amargat a quants l'envolten. Aviat descobreix quin és el seu càstig: està en un forat, té dues antenes i sis potes… és una formiga! Kim no té ganes d'anar arrossegant molles de pastís després d'haver eludit els hidrats de carboni tota la seva vida. A més, no pot permetre que el seu marit es consoli amb una altra. Només li queda una sortida: acumular bon karma per a ascendir per l'escala de la reencarnació i tornar a ser humana. Però el camí per a deixar de ser plagat de contratemps. Un milió de lectors a Alemanya ja han gaudit d'aquesta hilarant novel·la, que ha col·locat a David Safier en el més alt de l'escena literària europea. Maleït karma és una història de desbordant fantasia, una entranyable rondalla que, entre riallades, ens ajuda a reflexionar sobre les prioritats de la nostra vida. Llegeix-la i descobreix el secret de la felicitat." (Font: Planeta de Libros)

A la tertúlia es posen en comú comentaris i impressions sobre la lectura per tal de descobrir-ne nous aspectes.

El llibre es pot demanar en préstec a la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Arxivat a: Cultural, Social
Portada del llibre (Font: Planeta de Libros)
Portada del llibre (Font: Planeta de Libros)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona